Gå vidare till innehåll

Gratis frakt ✓ 

  Vanliga frågor

  + Var kan jag köpa Tuxeers produkter?

  Tuxeer-produkterna finns endast tillgängliga via denna webbutik. Det är därför vi kan garantera det bästa priset - och skära bort onödiga marginaler för mellanhänder som höjer detaljhandelspriset.

   

  + Hur är det med fraktkostnader och returer?

  Vi erbjuder GRATIS frakt över hela världen, med spårningsnummer. Returer accepteras inom 14 dagar efter att du har fått din beställning. Returkostnader täcks inte.

  Vi erbjuder en 1 års begränsad garanti.

   

  Hur kommer min beställning att skickas till mig?

  Alla våra varor skickas via EMS, med spårningsnummer, och anländer i ett litet bubbelkuvert eller låda.

   

  Hur lång tid tar det att skicka min beställning?

  Vi behandlar din beställning inom 2-5 arbetsdagar. När din beställning skickas kan det ta upp till 2 - 3 veckor för din beställning att komma fram, beroende på ditt land. De flesta beställningar kommer dock fram inom 2 veckor.

   

  Vad är er returpolicy?

  Vi erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. Om du inte är 100 % nöjd med ditt köp kontaktar du oss helt enkelt här eller på information@tuxeer.com inom 30 dagar efter leverans av din vara, så hjälper vi dig gärna med hur du returnerar din beställning till oss för att få pengarna tillbaka.

   

  Det finns ett problem med min beställning. Vad ska jag göra?

  Kontakta oss här eller på information@tuxeer.com så kommer vi att arbeta för att rätta till problemet så snart som möjligt.

  Säker Beställning

  Gratis frakt

  Inte bra? Garanti för pengarna tillbaka

  24/7 supportservice